Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Yapıda Ahşap & Ahşap Ürünler Fuarı’na Katılıyor

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü;

29 Ocak – 1 Şubat 2015 tarihleri arasında ICC Istanbul Congress Center’da düzenlenecek “Yapıda Ahşap ve Ahşap Ürünler Fuarı’nda” katılımcı olarak yer alacaktır.

Fuar süresince standımızda, Bölümümüzde yürütülen eğitim-öğretim ve ARGE faaliyetleri hakkında çeşitli sunum ve etkinlikler gerçekleştirilecektir. Fuar organizasyonunda görev almak suretiyle kişisel gelişimine katkı sunmak isteyen gönüllü öğrencilerimizin Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof.Dr. S. Nami KARTAL ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Zeki CANDAN ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri, öğretim elemanları, mezunları ve sektör temsilcilerinin standımızı ziyaret etmesini temenni ediyoruz.

Yapıda Ahşap & Ahşap Ürünler Fuarı geniş bilgisi için tıklayınız.

Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

yaf