Export date: Mon Nov 20 9:35:05 2017 / +0000 GMT

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 26 Haziran 2014 Perşembe günü İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Cemil Bilsel Konferans Salonunda yapılmıştır. Saygı duruşu ile başlayan tören İstiklal Marşı ile devam ettimiştir. Törenin açılış konuşmalarını İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Recep GÜLOĞLU, Orman Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet YEŞİL ve öğrenciler adına fakülte birincisi Elif Merve KARARMAZ yapmıştır. Dereceye giren öğrencilere Orman Fakültesi Dekanlığı, Meslek Odaları ve Özel Sektör temsilcileri tarafından çeşitli hediyeler verilmiştir. Tören, öğrencilerin öğretim üyelerinden aldıkları diplomaların ardından keplerin coşkuyla havaya atılması ile sona ermiştir.

Mezuniyet törenimize katılarak bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr.Recep GÜLOĞLU'na, Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr.Aynur AYDIN'a, İstanbul Orman Bölge Müdürü Sayın Zekeriya MERE'ye, Orman Mühendisleri Odası Marmara Şubesi Başkanı Sayın Fatih Yüksel YÜKSEL'e, Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi Başkanı sayın Murat ERMEYDAN'a, Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz AKTAŞ'a, Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Engin BAKACAK'a, Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Dilek YÜRÜK'e, Kastamonu Entegre A.Ş. Pazarlama Müdürü Sayın Naci GÜNGÖR'e, Yonga Levha Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hakan ZENGİN'e, Yonga Levha Sanayicileri Derneği Genel Sekreteri Sayın Serhat DAYANIKLIOĞLU'na, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi olarak teşekkür ederiz. Ayrıca, törene katılarak bizlere gerekli desteği sağlayan tüm öğretim görevlilerine, törenin başarılı geçmesi için gayret ve özverilerini esirgemeyen tüm akademik ve idari personele en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Post date: 2014-07-04 16:16:16
Post date GMT: 2014-07-04 13:16:16

Post modified date: 2014-07-04 23:13:58
Post modified date GMT: 2014-07-04 20:13:58