Çin Halk Cumhuriyeti “Beijing Forestry Üniversitesi” Fakültemizi Ziyaret Etti

Çin Halk Cumhuriyeti, Beijing Forestry Üniversitesi Konseyi Başkanı Prof. Wu Bin  ve  beraberindeki akademik heyet ( Prof. Liu Junchang – Director of International Relations Office, Prof. Zhang Zhiqiang – Excutive Dean of Graduate School, Prof. Li Tiezheng – Director of Press Office, Prof. Zou Guohui – Director of Human Resources, Prof. Ren Qiang – General Secretary of School of Material Science and Technology ) 9 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’ne resmi bir ziyarette bulunmuş, bu ziyarette iki üniversite arasında ikili işbirliği protokolü imzalanmıştır. Çin Halk Cumhuriyeti, Beijing Forestry Üniversitesi Konsey Başkanı Prof. Wu Bin  eşliğindeki heyet, Orman Fakültesi Dekanlığını da ziyaret ederek, Akademik Kurul Salonunda, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet Yeşil ve Anabilim Dalı Başkanları ile ortak bir toplantıya katılmış, araştırma konuları ve projeler hakkında karşılıklı  görüş alışverişinde bulunmuşlardır.

15 Haziran 2014