İstanbul Üniversitesi Orman Fakülteliler Günü (2014)

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi 2013-2014 yılı 2. Geleneksel Mezunlar Günü 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü Orman Fakültesi Bahçeköy Kampüsünde yapılmıştır. Emekli hocalarımız, mezun meslektaşlarımız, fakülte akademisyenleri ve çalışanlarının katıldığı kutlama büyük bir coşku içinde geçmiştir. Kutlamada, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yeşil ve İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere birer konuşma yapmışlardır.

Meslekte 50 yılını dolduran sayın meslektaşlarımıza Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yeşil birer plaket vermiştir. Plaket töreni sırasında kürsüye çıkan meslektaşlarımız ve hocalarımız ormancılıkla ilgili küçük anekdotlar ve hatıraları içeren kısa konuşmalar yapmışlardır.

Fakültemiz öğrencileri Ümit Ateş ve Bilal Ahmad’ın müzikleri ile devam eden kutlamalar son derece güzel ve iç açıcı bir ortamda devam etmiştir. Plaket verilmesinin ardından, geleneksel kebap, pilav, ayran ve tatlıdan oluşan yemek menüsü ikram edilerek kutlama sona ermiştir. Geleneksel Orman Fakültesi Mezunları gününde törenimize katılarak bizleri bu mutlu günde yalnız bırakmayan, tüm emekli hocalarımıza, eski mezunlarımıza, fakültemiz öğretim üyelerine, İstanbul Orman Bölge Müdürü Sayın Zekeriya Mere’ye, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç A.Ş.’ye, Şişli Belediyesi’ne, Mezunlar Günü’nün başarılı geçmesi için gerekli tüm gayreti ve özveriyi esirgemeyen akademik ve idari tüm çalışma ekibine en içten teşekkürlerimizi sunarız.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanlığı.

Mezunlar günü görsellerini görmek için tıklayınız.

03 Haziran 2014