Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Yapıda Ahşap&Ahşap Ürünleri Fuarı’nda Yer Aldı

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü, 13 – 16 Şubat 2014 tarihleri arasında ICC Istanbul Congress Center’da düzenlenen “Yapıda Ahşap & Ahşap Ürünleri Fuarı’nda” katılımcı olarak yer almıştır.

Hazırlanan 20 m2’lik stantta, bölümümüzde yürütülen eğitim ve ARGE faaliyetleri hakkında çeşitli sunum ve etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Başta mezunlarımız olmak üzere çok sayıda yerli ve yabancı sektör temsilcisi standımızı ziyaret etmiştir. Bunun yanında fuarda yer alan diğer stantlar öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret edilmiştir.

Fuar organizasyonu, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. S. Nami KARTAL ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Zeki CANDAN tarafından koordine edilip yürütülmüştür.

Öğretim elemanlarımızdan Araş. Gör. Evren TERZİ, Araş. Gör. Alperen KAYMAKCI, Araş. Gör. Hızır Volkan GÖRGÜN, Araş. Gör. Ender HAZIR ile öğrencilerimizden Levent BAŞARI, Fatih ARSLAN, Gürkan KOPARAN, Muhammet Ahmet KONAK, Burak TURAN, Hatice Feyzanur DEVECİOĞLU, Ece ASLAN, Tuğçe YÜKSEK, Faruk ALTUNYAY, Alperen KALKAN, Selin ZAÇE ve Melek ÜNAL stantta görevli olarak yer almışlardır.

Standımızı ziyaret eden bütün meslektaşlarımıza, sektör temsilcilerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

21 Mart 2014