Veri Tabanları

Önemli Not : İstanbul Üniversitesi sayfasında hizmete açılan elektronik veritabanları İstanbul Üniversitesine lisanslandığı için yanlış kullanımlar hem üniversiteyi, hem de kullanıcıyı yasal sorumluluk altına sokacaktır. Hangi bilgisayardan, hangi işlemin yapıldığı yayıncılar tarafından elektronik olarak izlenmektedir. Bu nedenle lütfen sistematik indirme (download) yapmayınız, sadece ihtiyacınız olan bölümlerin çıktısını alarak ya da diskinize kaydederek kullanınız.

Kütüphanemiz sayfasında yer alan bu dergi ve veritabanlarına erişim IP tanımlıdır. Tüm üniversite kampüsünden erişim mümkündür, kampüs dışından bağlantı gerçekleştirilemez. Evden bağlanmak için Üniversitemizin açmış olduğu Internet Servis Sağlayıcı hizmetinden yararlanmanız gerekir. Evinizdeki bilgisayarın ayarlarını nasıl yapmanız gerektiğinin ayrıntısını görmek için tıklayınız. İstanbul Üniversitesi abone veritabanları için tıklayınız.

İstanbul Üniversitesi online  kütüphane hizmetine ulaşmak için tıklayınız.

04 Eylül 2013