Orman Fakültesi 2016-2017 yılı Geleneksel Mezunlar Günü

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi 2016-2017 yılı Geleneksel Mezunlar Günü 14 Ekim 2017 Cumartesi günü Orman Fakültesi Bahçeköy Kampüsünde yapılmıştır. Emekli hocalarımız, mezun meslektaşlarımız, İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep ATEŞ, Orman Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Fatih Yüksel YÜKSEL, Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi Başkanı Murat ERMEYDAN, Fakülte akademisyenleri ve çalışanlarının katıldığı kutlama büyük bir coşku içinde geçmiştir. Kutlamada, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgay AKBULUT ve Bölüm Başkanları birer konuşma yapmışlardır.

Mezunlar günümüzde Dekanımız Prof. Dr. Turgay AKBULUT tarafından meslekte 50 yılını dolduran Orman Mühendislerine “Plaket”, 30 yılını dolduran Orman Endüstri Mühendislerine ve 25 yılını dolduran Peyzaj Mimarlarına “Madalya” takdim edilmiştir. Ödüllerin alınması sırasında kürsüye çıkan meslektaşlarımız ve hocalarımız ormancılıkla ilgili küçük anekdotlar ve hatıraları içeren kısa konuşmalar yapmışlardır.

Geleneksel Orman Fakültesi Mezunları gününde törenimize katılarak bizleri bu mutlu günde yalnız bırakmayan, tüm emekli hocalarımıza, eski mezunlarımıza, fakültemiz öğretim üyelerine, organizasyona katkı sunan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş, ARKEM A.Ş, Gül-İstan Peyzaj, Orman Mühendisleri Odası, AİMSAD, Türkiye Ormancılar Derneği, Fındık Su, Nehir Ofis Mobilyaları, ORFAMDER ve Sarıyer Belediyesi’ne, ayrıca Mezunlar Günü’nün başarılı geçmesi için gerekli tüm gayreti ve özveriyi esirgemeyen akademik ve idari tüm çalışma ekibine en içten teşekkürlerimizi sunarız.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanlığı.

18 Ekim 2017