ELASA 2017 Annual Meeting; The Alps (European Landscape Architecture Student Association)

Avrupa Peyzaj Mimarlığı Öğrenci Topluluğu (ELASA) tarafından her yıl düzenlenen yıllık toplantıya Ülkemizi temsilen Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri katıldı .

Avrupa ülkelerinde eğitim gören peyzaj mimarlığı öğrencilerinden oluşan topluluğun her yıl yaz aylarında düzenlediği program, 10-21 Ağusotos 2017 tarihleri arasında Almanya, İsviçre ve Avusturya alplerinde gerçekleştirilen bir dizi aktivitiyle tamamlandı.

14 farklı ülkeden 39 öğrencinin katılım gösterdiği toplantıya Ülkemizi temsilen Aybüke İrem Okur, Başak Caymaz, Beyza Betül Dündar ve  Sinem Halıcıoğlu katıldı. Alplerin eşşiz doğasında gerçekleşen etkinlikler boyunca, öğrencilerimiz hem Alp peyzajına tanıklık etmiş hem de bölgenin önde gelen tasarım stüdyolarını inceleme fırsatı bulmuştur. Ayıca Freising’de bulunan Münih Teknik Üniversitesi’ne bağlı profesörlerin yönettiği atölye ve sunumlara da katılan öğrencilerimiz, mesleki bilgi ve görgülerini artırma şansına sahip olmuştur.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

19 Eylül 2017