Export date: Sun Nov 19 12:26:15 2017 / +0000 GMT

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'nin 2017 Yılı Mezuniyet Töreni, 22 Haziran 2017 Perşembe günü İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil BİLSEL Konferans Salonu'nda büyük bir coşku ile gerçekleştirilmiştir.

Mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlamıştır. Törenin açılış konuşması, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dr. Yusuf GÜNEŞ tarafından yapılmıştır.

Açılış konuşmasının ardından,  İstanbul Orman Bölge Müdürü Sayın Recep Ateş, TMMOB Orman Mühendisleri Odası Başkanı Sayın Ali Küçükaydın ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şube Başkanı Sayın Murat Ermeydan birer konuşma yapmıştır.

Mezuniyet Töreni'nde İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi, Orman Mühendisliği Bölümü, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü, Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Ormancılık Meslek Yüksekokulu'nda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller takdim edilmiştir.

Daha sonra Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı Bölümleri ile Ormancılık Meslek Yüksekokulu'nda eğitimlerini tamamlayarak mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından takdim edilmiştir. Devamında, Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dr. Yusuf Güneş sahneye davet edilerek toplu yemin töreni yapılmıştır. Yemin edilmesinin ardından öğrenciler, müzik eşliğinde keplerini havaya fırlatmış ve mezuniyet mutluluğunu aileleriyle paylaşmışlardır.

2017 yılı mezuniyet töreni etkinliğine katılarak, öğrencilerimizin bu mutlu gününe ortak olan İstanbul Üniversitesi Yönetimine, öğrencilerimizin değerli ailelerine, öğretim üyelerimize, kamu ve özel sektörden törene katılan bütün kıymetli konuklara şükranlarımızı sunarız. Ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde katkı sunan sponsorlarımıza, Fakültemizin değerli öğretim elemanlarına ve personeline teşekkür ederiz.

Mezun olan bütün öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarı, esenlik ve mutluluklar dileriz.

T.C. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanlığı

Mezuniyet videoları (Video 1Video 2Video 3Video 4)
Post date: 2017-07-19 15:39:24
Post date GMT: 2017-07-19 12:39:24