Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki CANDAN’ın Projeleri Türkiye İnovasyon Haftası’na Davet Edildi

T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın koordinatörlüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 8-10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi’nde “Türkiye İnovasyon Haftası” düzenlendi. Etkinlikte 10 ülkeden, alanında fark yaratan kişiler inovasyon konusundaki tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı. Buna ilaveten çok sayıda konferans ve workshop gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki CANDAN, Orman Endüstri Mühendisi Ekrem Cihat GÖKÇEOĞLU, İÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Öğrencisi Mert YILDIRIM, İÜ Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Sivan SUNOBAR ve Gani Can SOMUNCU tarafından hazırlanan çevreci ve hafif mobilyaların geliştirilmesi kapsamındaki proje, TİM tarafından Türkiye İnovasyon Haftası’na davet edildi.

Mert YILDIRIM ve Sivan SUNOBAR’ın TİM Girişimcilik Salonu’nda sözlü sunumunu yaptığı projeler, dinleyicilerin beğenisini topladı. Ayrıca söz konusu proje, etkinlik süresince ödüllü projelerin yer aldığı salonda ziyaretçilere sergilendi.

ARGE & inovasyon ile katma değeri yüksek ürünlerin geliştirilmesi, ihracat hacminin artırılması ve üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ve konusunda Türkiye’nin en büyük ve en önemli etkinliği olan Türkiye İnovasyon Haftası’na yerli ve yabancı 60 binin üzerinde kişi katıldı.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki CANDAN’ı, mezunumuzu ve öğrencilerimizi kutlar, göstermiş oldukları başarıların yükselerek devam etmesini temenni ederiz.

29 Aralık 2016