Mezunlar Günü (2006)

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi 2006 yılı Geleneksel Mezunlar Günü 01.07.2006 tarihinde Bahçeköy Kampüsünde yapılmıştır. Mezunlar gününe; İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Melih Boydak, Sarıyer Kaymakamı Mehmet Ersoy, emekli hocalarımız, mezun meslektaşlarımız, Fakültemiz Akademisyenleri ve çalışanlarımız katılmıştır. Geleneksel Mezunlar Günü kutlamasında İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mesut Parlak, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Akalp ve eski dekanlarımızdan Prof.Dr. Burhan Aytuğ birer konuşma yapmışlardır.

Mezunlar gününe, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı müzik dinletisinde bulunarak, Sarıyer Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Topluluğu ise farklı yöresel oyunları sergileyerek renk katmışlardır.

Geleneksel Orman Fakültesi Mezunlar gününde törenimize katılarak bizleri bu mutlu günde yalnız bırakmayan, Rektörümüze, Sarıyer Kaymakamımıza, tüm emekli hocalarımıza, eski mezunlarımıza, fakültemiz öğretim üyelerine, Mezunlar Günü’nün başarılı geçmesi için gayret gösteren akademik ve idari tüm çalışma ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanlığı.

05 Temmuz 2006