2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi 2016 Yılı Mezuniyet Töreni, 8 Haziran 2016 Çarşamba günü İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

Mezuniyet Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlamıştır. Törenin açılış konuşmaları İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Güloğlu ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yeşil tarafından yapılmıştır. Ardından,  İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, TMMOB Orman Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Yüksel Yüksel ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şube Başkanı Murat Ermeydan birer konuşma yapmıştır.

Törende Orman Fakültesi’nde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilmiştir. Daha sonra Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı Bölümleri ile Ormancılık Meslek Yüksekokulu’nda eğitimlerini tamamlayarak mezun olan öğrencilere diplomaları Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından takdim edilmiştir. Devamında, Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dr. Yusuf Güneş sahneye davet edilerek toplu yemin töreni yapılmıştır.

Toplu hatıra resimlerinin çekimi sonrası uzun ve yorucu eğitim-öğretim hayatını tamamlayan öğrencilerimizin müzik eşliğinde büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlatmasını takiben tören sona ermiştir.

Törene katılarak bizleri onurlandıran İstanbul Üniversitesi Yönetimi, öğretim üyeleri, öğrenciler, veliler ve misafir konuklara; maddi destekleri için sponsorlarımıza teşekkür ederiz.

Tüm mezunlarımıza meslek hayatında başarı ve mutluluklar dileriz.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanlığı.

23 Haziran 2016