İstanbul Minyatür Bahçe Tasarımı Öğrenci Yarışması Sonuçlandı

İ.Ü Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası (PMO) İstanbul Şubesi ve Urmia Land Art Peyzaj ve Mimarlık Ltd. Şti. tarafından düzenlenen “İstanbul Minyatür Bahçe Tasarımı Öğrenci Yarışması”nın sonuçları belli oldu.

21 Kasım 2015 Cumartesi günü Bahçe Market’te gerçekleştirilen yarışmaya 80’in üzerinde öğrenci katıldı. Jüri değerlendirmesi sonucunda, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencilerinden Gizem Sezen birincilik ödülünü, Busenaz Bingül ikincilik ödülünü, Pavel İokhim üçüncülük ödülünü almışlardır. Mansiyon ödülünün sahipleri ise yine İ.Ü. Orman fakültesi öğrencilerinden Seher Şefik ve Nagehan İpek olurken, jüri özel teşvik ödülünün sahibi ise İ.Ü. Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerinden Mehmet Furkan Çınar olmuştur.

Organizasyonda emeği geçen herkese en içten şükranlarımızı sunarız.

Düzenleme Kurulu Üyeleri :

Yard. Doç. Dr. Nilüfer KART AKTAŞ
Yard. Doç. Dr. Mert EKŞİ